Casio Edifice karóra

CASIO EDIFICE
A számológépeket, szintetizátorokat, kamerákat, fordítógépeket, projektorokat, ipari pda-kat is gyártó "CASIO Computer Corporation" japán vállalat, amely elsősorban óráiról ismert. A CASIO 2000. augusztusában dobta piacra az Edifice márkanévvel illetett karóra almárkáját. Az Edifice elnevezés (építmény) jelentéstartalma egyértelműen utal az órák közös jellemvonására: erős, masszív szerkezetek, ahogy az egy stabilan megépített építményhez illik. Filozófiájának meghatározó jellemzői a stílusos dizájn, az intelligens technológiák, és a sebesség iránti szenvedély.
Az Edifice dizájnt a merész, lenyűgöző formák és finom részletek jellemzik. Az elsősorban prémium minőségű, tömör nemesacél óratokok egyszerű, különösebb díszítés nélküli stílusa, és a kézműves megmunkálás kiemeli a fém esszenciáját, világosan meghatározott identitású termékeket állítva így elő.
 
Az intelligens technológiák használatának kombinációja magas követelményeknek teszi megfelelővé az Edifice órák egyre nagyobb hányadát. Az integrált Tough Solar® napelemes technológia a számlapra érkező fényből származó energiát hasznosítja, és biztosítja a szerkezet működését. Az energiát újratölthető akkumulátor tárolja, ami akár 24 hónapos tartalékot biztosít az óra működéséhez. Az így feleslegessé vált elemcserével egy igazán környezet- és felhasználóbarát óratípus született.
 
A Bluetooth® intelligens technológia és az ingyenes „Edifice Connected” alkalmazás segítségével az Edifice Bluetooth® modellek kommunikálhatnak az okostelefonnal, hogy adatokat cseréljenek. A Bluetooth® kapcsolat egy gombnyomással aktiválható, és a mutatók az aktuális helyi időre lesznek állítva. A kettős időkijelzés, az ébresztés beállítási funkció, a telefonkereső, és a stopperóra az okostelefonról is működtethető, beállítható.
 
A Casio kitartóan törekszik a pontosságra, így az Edifice órákban a Bluetooth® technológia mellett néhány modellben a rádiójel vezérlést alkalmazzák a pontos idő szinkronizálásához.
 
A sportosan elegáns stílusú és csúcstechnológiával rendelkező Edifice márka 2016 óta a Scuderia Toro Rosso hivatalos szponzora, és a csapatnál maradt, amikor 2020-ban átkeresztelték magukat Scuderia AlphaTauri-ra:
Az Edifice emellett szponzorálja a Honda motorsport részlegét, a Honda Racinget:
a Nissan motorsport részlegét a Nismo-t:
a TOM's Racing Team-et (Toyota és Lexus tuning csapat):
és a japán Inter Proto Series-t:
Minden Edifice modell tömör rozsdamentes acél házzal, ásványi üveggel, vagy rendkívül karcálló zafírüveggel rendelkezik, és 10 bar nyomásig vízálló. Az alap kronográftól a fejlettebb szerkezetű modellekig valóban praktikus alkalmazásokat kínálnak, amelyekben a funkcionalitás és a szépség egyesül. A „gyártásba vetett hit” a digitális technológiák kérlelhetetlen fejlődésére és a finom kézművesség iránti megalkuvás nélküli elkötelezettségre utal. Ez a hit páratlan teljesítményt eredményez, amely nemcsak a lehető legközelebb emeli a tökéletességhez a Casio Edifice órákat, hanem megváltoztatja viselőik életmódját is, a Bluetooth, Premium, vagy Classic kollekciókban.

Casio Edifice karóra kollekciói

Casio Edifice BLUETOOTH Casio Edifice CLASSIC
1 2 3 4 5
Az árak tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ-t (bruttó árak).
1 2 3 4 5

Termék szűrő

Célközönség
Összes Férfi karóra
Női karóra
Színvilág
Szíj anyaga
Összes
Újrahasznosított
Bőr Fém
Kaucsuk
Műanyag
Szövet
Szilikon
Természetes vegán alapanyag
Vízállóság
Összes
30m
50m
100m
200m
300m
500m
600m
Üveg anyaga
Kijelzés típusa
Szerkezet működési elve
Összes Elemes (kvarc vezérlésű) szerkezet Fényenergiát hasznosító akkus (kvarc vezérlésű) szerkezet
Mechanikus (automata felhúzású) szerkezet
Mechanikus (kézi felhúzós) szerkezet
Tölthető akkus (CPU vezérlésű) szerkezet
Szerkezet pontossága - pontosítása
Összes Bluetooth (iOS/Android)
COSC kronométer minősítés
GPS jel vezérelt működés
PRECIDRIVE
Rádiójel vezérelt működés
Bluetooth
Összes IOS/Android App: CASIO WATCHES IOS/Android App: EDIFICE Connected
IOS/Android App: Frederique Constant Smartwatch
IOS/Android App: G-SHOCK Connected
IOS/Android App: G-SHOCK MOVE
Tok anyaga
Díszítőkövek típusa
Összes
Cirkónia
Gyémánt
Swarovski kristály
Számlap
Összes
Áttört
Arab számos
Gyöngyház
Római számos
Számok nélkül
Főbb funkciók
Limitált (speciális kiadás)
Összes
Limitált kiadás
Speciális kiadás
Óratok kialakítása
Összes Kerek fazon
Szögletes fazon
Tok mérete
További szűrési feltételek
Vissza a tetejére
Bezár